FacebookTwitterStumbleuponLinkedinRSS FeedPinterest

 Όλοι οι άνθρωποι που περπάτησαν και περπατούν πάνω σε αυτή την γη είναι πλάσματα και δημιουργήματα του Θεού και συνιστούν την φανέρωση της μεγάλης Αυτού δυνάμεως  και σοφίας, αλλά και της αγάπης Του, καθώς έπλασε τον άνθρωπο κατ εικόνα και ομοίωση Του με στόχο να κατοικήσει μαζί Του στην αιωνιότητα κατά την προαιώνια αγαθή βουλή και πρόθεση Του.

 

Ο άνθρωπος αμάρτησε και ξέπεσε από την παρουσία του Δημιουργού του και τώρα καλείται και πάλι να συνδιαλλαγεί προς τον Θεό και να αποκτήσει ξανά την ζωή που έχασε στον κήπο της Εδέμ με την παράβαση των πρωτόπλαστων Αδάμ και Εύας, δια του Ιησού Χριστού του μοναδικού σωτήρα, ο οποίος με την ανεπανάληπτη θυσία Του στον Γολγοθά και την Ανάσταση Του πλήρωσε για τις αμαρτίες όλων των ανθρώπων και ανέστη για την δικαίωση τους και την χορήγηση σ΄ αυτούς αιωνίου ζωής, ανεξάρτητα από την εθνικότητα , την φυλή, το χρώμα και την γλωσσά.

Όποιος δεχτεί τον Χριστό στην καρδιά του σαν Σωτήρα και Λυτρωτή Του, αποκτά και έχει την αιώνια ζωή. Όποιος δεν έχει τον Υιό του Θεού, Ιησού Χριστό, την ζωή δεν έχει και ούτε θα ίδει την ζωή την αληθινή και η «οργή του Θεού μένει επάνω αυτού».

Το ερώτημα που ανακύπτει για τον κάθε άνθρωπο που λέει ότι είναι χριστιανός είναι, το αν πραγματικά είναι του Χριστού, και όχι γιατί έτσι νομίζει αυτός.

Πώς λοιπόν θα καταλάβω ότι είμαι του Χριστού και ότι δεν πλανώμαι? Πολύ απλά βλέποντας αν ηδύνομαι στις εντολές Αυτού και κυρίως αν ζω με αυτές την καθημερινότητα μου και μέχρι την ώρα που θα τον συναντήσω και θα σταθώ μπροστά Του Άγιος και καθαρός για να ακούσω την γλυκιά Του την φωνή "Εύγε δούλε αγαθέ και πιστέ".

 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 33 επισκέπτες και κανένα μέλος