FacebookTwitterStumbleuponLinkedinRSS FeedPinterest

    Είναι γεγονός πως, ότι κι αν κάνουμε εδώ κάτω στη γη, σε ότι κι αν ξοδέψουμε τα χρόνια μας και τις δυνάμεις μας, το τέλος είναι ίδιο για όλους. Θα βρεθούμε μπροστά στον αιώνιο Θεό.

«Και καθώς είναι αποφασισμένο στους ανθρώπους μια φορά να πεθάνουν, ύστερα δε από τούτο είναι κρίση». (Εβραίους 9:27)

    Ο Θεός της άπειρης αγάπης και της μακροθυμίας, ο Θεός του ελέους είναι ΑΓΙΟΣ, γι’ αυτό και ΑΓΙΟΙ θα φτάσουν στον ουρανό. Πώς λοιπόν θα μπορέσουμε να Τον αντικρύσουμε; Φρόντισε γι’ αυτό Εκείνος, χαρίζοντας τον Υιό του, να πεθάνει ο Χριστός ο Άγιος για να μας ελευθερώσει από την αμαρτία, τον αιώνιο θάνατο και να μας χαρίσει τη σωτηρία της ψυχής μας.

«Έτσι όσοι Τον δεχτούν να γίνει Αυτός η δικαιοσύνη, η λύτρωση και ο αγιασμός, χωρίς τον οποίο, κανένας δεν θα δει τον Κύριο» (Εβραίους 12:14)

    Ο αγιασμός δεν είναι για λίγους, είναι για όλους τους ανθρώπους, αρκεί να θελήσουν τη σωτηρία που ο Θεός προσφέρει. Πρέπει επίσης, να γνωρίζουμε ότι ο αγιασμός είναι η ίδια η πνευματική ζωή, η μόρφωση του Ιησού Χριστού μέσα μας.

    Γι’ αυτό όσοι πιστεύουν τα λόγια του Κυρίου στη Βίβλο και τη σωτηρία Του, αγνίζουν, αγιάζουν και καθαρίζουν τον εαυτό τους, ώστε να είναι έτοιμοι οποιαδήποτε στιγμή να Τον συναντήσουν. Είναι αυτοί που δεν ζουν πλέον για τον εαυτό τους, ούτε για τη ζωή τους, αλλά ζουν τη ζωή που ο Χριστός λέει μέσα στο Λόγο του, την αληθινή ζωή και αυτή είναι η θαυμάσια ζωή του αγιασμού.

    Οι υπόλοιποι άνθρωποι, όσοι δεν έχουν τον Χριστό, ακόμα κι αν μπαινοβγαίνουν στις Εκκλησίες, δεν θα καταφέρουν στο τέλος να φτάσουν τον ουρανό. Γιατί λέει ο Κύριος: «Εκείνος που έχει τον Υιό, έχει τη ζωή, εκείνος που δεν έχει τον Υιό του Θεού, τη ζωή δεν έχει» (Ιωάννου Α΄ 5:12).

    Επομένως, χρειάζεται μετά από όλα αυτά, τα οποία βλέπουμε να συμβαίνουν πάνω σε αυτή τη γη, όσοι θέλουν να ζήσουν αιώνια με τον Άγιο Θεό στη βασιλεία Του, να αγωνιστούνε σε ΑΓΙΑΣΜΟ και ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ. Ώστε, όταν θα έρθει ο Κύριος να πάρει την Εκκλησία Του, να είναι μέσα σε αυτή. 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 1394 επισκέπτες και κανένα μέλος